18.3 C
Chișinău

BREAKING NEWS: Bărbatul, suspectat că ar fi violat minora de 11 ani care a adus pe lume un copil, a fost reținut | VIDEO

Bărbatul, suspectat că ar fi violat minora de 11 ani care a adus pe lume un copil, a fost reținut în această dimineață de Poliție. Informația, în exclusivitatea, a fost oferită pentru Canal 5 de către un martor.

„Astăzi a fost arestat concubinul mamei fete care a născut de 11 ani. Sau s-a făcut testul ADN, că trebuia să facă expertiza ADN și cred că, s-a făcut testu ADN și s-a depistat că el este vinovatul. Fata ieri a fost prima zi la școală și nu știu Direcția ce o să spună, dar cred că ceva s-a aflat. Nu în zadar el a fost arestat, încătușat, atâta timp cât s-a aflat de fată de o lună și ceva, el o fost în liberate, dar azi a fost încătușat de poliție și luat”. 

Oamenii legii din localitatea în care s-a produs infracțiunea nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne confirma informația.

În schimb, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul IGP, Diana Fetco, ne-a confirmat reținerea unui bărbat pentru 72 de ore, are 46 de ani și este originar din România. Mai multe detalii deocamdată nu ne-au fost oferite. Amintim că, minora a născut la 11 ani o fetiță. Cazul s-a produs într-un sat din Moldova.

Primarul localității a declarat pentru canal 5 că, mama ei era peste hotare, iar copila și fratele său, în vârstă de 13 ani, au rămas în grija concubinului mami. Fata ar fi ascuns sarcina până în a opta lună, iar cea care a bănuit ceva a fost profesoara ei. Suspectul ar fi devenit cuncubinul mamei minorei, aceasta fiind plecată peste hotare atunci când s-ar fi produs cazul. Fata și fratele său au fost plasați la un centru din Capitală unde au primit consiliere psihologică, ne-a mai spus primarul.

Poliția a deschis o cauză penală pentru viol asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viață. Bărbatul și avocatul acestuia nu au venit deocamdată cu o reacție.

 

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE