20.5 C
Chișinău

Moldovean dispărut în SUA. Poliția locală cere ajutorul oamenilor

Poliția din Glendale și Departamentul de Pompieri North Shore, SUA, a solicitat ajutorul localnicilor pentru a-l găsi mai repede pe Eugeniu Matcin, un moldovean în vârstă de 31 de ani, care a dispărut luni, 29 ianuarie 2024. Familia acestuia, cazată într-o locuință de pe Airbnb lângă River Drive, a bătut alarma. Ultima oară a fost văzut la cada cu hidromasaj din spatele reședinței, purta o cămașă și pantaloni scurți roșii, scrie Moldovalive.md cu referire la presa locală.

Eugeniu Matcin era stabilit în Illinois și se presupune că a dispărut în râul Milwaukee.

Mai devreme în cursul zilei, Matcin înotase pentru scurt timp în râu, lăsând pe mal portofelul, telefonul și vehiculul parcat. În ciuda căutărilor ample pe teren, cu drone și K-9 de către poliția din Glendale, oamenii legii s-au confruntat cu curenții care se mișcă rapid și vizibilitate slabă.

Departamentul de pompieri North Shore, echipa de scufundări a departamentului de pompieri din Milwaukee, unitatea de patrulare portuară a departamentului de poliție din Milwaukee și Departamentul de Resurse Naturale al statului au participat, de asemenea, la căutarea în râul Milwaukee din spatele reședinței.

Căutările nu vor continua marți, 30 ianuarie 2024, din cauza condițiilor periculoase de gheață, dar departamentul de poliție plănuiește să zboare periodic cu o dronă în zonă. Autoritățile îndeamnă pe oricine care are informații care corespund descrierii despre Eugeniu Matcin să contacteze imediat Departamentul de Poliție Glendale.

Eugeniu Matcin este originar din Republica Moldova. S-a născut la Chișinău și și-a obținut diploma la Universitatea Tehnică din Moldova. După aceea, s-a mutat în Statele Unite, unde a locuit în Lake Zurich, Illinois, până acum.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE