10.5 C
Chișinău

Polițista care a lovit mortal cu mașina o femeie în orașul Sângera, fiind beată la volan, rămâne după gratii: Tânăra și-a recunoscut vina | VIDEO

Angajata suspendată a Inspectoratului Național de Securitate Publică, care a lovit mortal cu mașina o femeie în orașul Sângera, fiind beată la volan, va petrece încă 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost luată azi de Judecători Buiucani.

Potrivit Procuraturii Generale, învinuita și-a recunoscut vina și riscă o pedeapsă maximă de până la 8 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloacele de transport.

Tragicul accident a avut loc pe 29 august 2023. Atunci, polițista fiind în stare de ebrietate la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trotuar, lovind trei pietoni, care se deplasau regulamentar.

În urma impactului, o femeie de 31 de ani a decedat pe loc, iar două minore, de 6 și 17 ani, au fost transportate la spital.

Șoferița se afla în afara orelor de serviciu. Ea a fost reținută și plasată în arest, iar ulterior suspendată din funcție. Rudele victimelor accidentului îi cer un prejudiciu moral de 500 de mii de lei. Dosarul femeii a fost trimis în instanță la începutul lunii ianuarie.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE