18.3 C
Chișinău

Șoferii grăbiți – trași pe dreapta de agenții de patrulare. Și cei băuți au fost sancționați

Peste 3200 de șoferi au fost trași pe dreapta, în weekend, pentru că au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere. Potrivit datelor, cei mai mulți dintre ei, 1625, au depășit limita de viteză admisibilă, scrie Realitatea.MD.

„34 de conducători auto au fost depistați conducând mijlocul de transport în stare de ebrietate, 20 dintre aceștia se aflau în stare de ebrietate cu grad avansat. Toți au fost înlăturați de la volanul mijlocului de transport conform procedurii”, precizează oamenii legii.

Totodată, sancționați au fost și alți 631 de șoferi care nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate și semnalele de interzicere a semafoarelor.

„115 conduceau autovehiculul fără a avea cuplată centura de siguranță, 520 șoferi au oprit unitatea de transport în locuri interzise; 209 conduceau mașinile fără a fi supuse reviziei tehnice anuale și în lipsa poliței de asigurare de răspundere civilă auto, iar 72 conducători nu au acordat prioritate legală pietonilor”, se mai arată în nota informativă a Poliției.

Tot în această perioadă, inspectorii de patrulare au intervenit în 280 de cazuri, apeluri parvenite la numărul unic 112.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE