6.6 C
Chișinău

Străzile capitalei, o adevărată provocare: 40 de accidente s-au produs în 2 ore, iar 80 de persoane s-au adresat la traumatolog | VIDEO

Deplasarea pe străzile orașului a devenit astăzi o adevărată provocare pentru mai mulți locuitori ai capitalei. Oamenii cu care am stat de vorbă în stradă spun că este responsabilitatea primăriei să asigure drumuri și trotuare curățate.

Și șoferii au căzut pradă ghețușului. Timp de două ore s-au produs 40 de accidente, iar ultimele 24 de ore, peste 80 de persoane au ajuns la Urgență.

De cealaltă parte, Primăria Chișinău afirmă că muncitorii sunt în teritoriu pentru lucrări de combatere a poleiului și a îndemnat locuitorii Capitalei să fie înțelegători și precauți la drum, pericolul de ghețuș persistă în capitală și în întreaga țară, având în vedere condițiile climaterice cu valori negative pe timpul nopții.

”La această oră continuă să se circule în condiții de iarnă, iar automobiliștii sunt chemați să evite drumurile în pantă”, mai spun autoritățile locale.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE