6.6 C
Chișinău

Din 16 ianuarie, traversarea camioanelor prin punctul de trecere al frontierei Costești-Stânca a fost restricționată | VIDEO

Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunță o nouă restricție pentru traversarea camioanelor prin punctul de trecere al frontierei Costești-Stânca, începând cu ora 11:00. Măsura este introdusă ca urmare a acțiunilor de grevă a transportatorilor și fermierilor din România. Ofițerul de presă al Serviciului Vamal, Tatiana Șompol a declarat pentru postul nostru de televiziune că la punctul vamal nu sau format cozi.

TATIANA ȘOMPOL, ofițer de presă al Serviciului Vamal: „La moment sunt perfectate șapte camioane, dar ele au să plece odată ce va fi scoasă restricția. Autocare, autoturisme ele circulă în regim normal, restricția este doar pentru camioane. Odată ce vor fi scoase restricțiile, noi vom informa îndată”.

Amintim că, și ieri circulația camioanelor a fost restricționată prin punctul de trecere al frontierei CosteștiStânca. În comunicatul de presă al Serviciului Vamal al țării noastre se menționează că modificarea modului de funcționare a acestui punct de control va fi anunțată suplimentar pe măsură ce informațiile vor fi disponibile.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE