25 C
Chișinău

Accident cu un deces și 3 persoane rănite în raionul Orhei: Șoferul mort era angajat al Adminsitrației Naționale a Penitenciarelor

O persoană a decedat după ce trei mașini s-au tamponat la Orhei. Accidentul a avut loc pe traseul din preajma localității Sirota, scrie Realitatea.MD.

În accident au fost implicate mașini de marca Renault, un Volkswagen și Toyota. Preliminat, șoferul ultimei ar fi ieșit pe contrasens. Conform Poliției, există mai multe persoane traumatizate.

Persoana decedată este șoferul din Toyota. Acesta s-a stins din viață la fața locului. Ambulanța a preluat patru persoane și le-a transportat la spital.

Ulterior s-a aflat că șoferul decedat era angajat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Instituția a transmis rudelor și apropiaților mesaj de condoleanțe.

Conform ANP, la momentul producerii accidentului, bărbatul se afla în afara orelor de serviciu. Potrivit datelor preliminare ale Poliției, Toyota pe care o conducea angajatul Penitenciarului Rezina a ieșit pe contrasens.

„Acest caz a fost înregistrat de poliție care urmează, reieșind din competența sa funcțională, să stabilească circumstanțele producerii acestei coliziuni, precum și persoanele vinovate. În acest sens, Administrația Națională a Penitenciarelor își exprimă profund regretul față de cele întâmplate și subliniază încă o dată îndemnul spre necesitatea respectării regulilor de circulație, manifestarea responsabilității și a prudenței în orice situație, nu doar a angajaților ci și a tuturor cetățenilor.

Din numele conducerii și al întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în mesajul transmis de ANP.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE