23.3 C
Chișinău

Cu bicicleta prin nămeți, cu schiurile prin oraș, curățind un tractor sau prinși în hore. Zăpada și viscolul, motiv de bucurie și glume pentru unii moldoveni | VIDEO

Cu bicicleta prin nămeți, cu schiurile prin oraș sau prinși în hore. Unii moldoveni au publicat pe rețelele de socializare diferite filmulețe haioase, bucurându-se de căderea zăpezii. Au fost și din cei care au făcut haz de necaz pe seama unor troleibuze, iar un locuitor din Colonița a măturat omătul căzut pe un tractor care, în loc să curețe drumurile, stă parcat pe o stradă din localitate.

Nu este Bucovel, dar tindem spre el, a scris un internaut despre un bărbat care a apărut pe schiuri chiar prin centrul orașului Bălți.

Iar, în Capitală, printre nămeți a fost surprins un biciclist care, se plimba pe două roți la Memorialul Eternitate. Nouă nu ne pasă, a scris autorul acestei postări.

Tot în Chișinău a fost filmată o altă situație haioasă. Autorul susține că, un camion sovietic tractează un alt tir olandez, iar ambele târâie un troleibuz din Belorusia pe strada Creangă. Prietenie între popoare, a comentat în glumă cineva.

Un alt troleibuz care producea scânteii la linia acoperită cu gheață, a stârnit imaginația altui internaut care a făcut haz de necaz pe seama situației.

La Colonița, un locuitor a ieșit afară și a pus umărul la deszăpezire. Cu o doză de umor, tânărul s-a apucat să măture zăpada de pe un tractor care, în loc să curețe drumurile, stă parcat pe o stradă de ceva timp, spune el.

„Iată așa, curățim zăpada că o să putrezească, o să ruginească, o să se prăpădească, oameni buni. O să ruginească, o să se prăpădească. Ia, uitați-vă aici ce zăpadă, uitați-vă”.

O tânără din Chișinău pur și simplu s-a aruncat în zăpada înaltă și pufoasă, și a făcut un înger.

Iar locuitorii din Fundul Galbenei, cu mic și mare, au sărbătorit căderea zăpezii, prinși într-o horă în fața Casei du cultură din localitate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE