8.2 C
Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău, sub viscol: Mai multe zboruri au fost amânate sau anulate

Ninsoarea abundentă din această dimineață a perturbat traficul aerian, iar mai multe curse care urmau să aterizeze sau să decoleze de pe Aeroportul Internațional Chișinău, atestă întârzieri, scrie Realitatea.MD.

Astfel, la capitolul decolări, întârzieri atestă cursele Chișinău-Istanbul, Chișinău-Frankfurt, Chișinău-Baku. La fel, cursele care deja au decolat, la fel, au înregistrat întârzieri semnificative. Este vorba Chișinău-Antalya, Chișinău-Shar El Sheikh, Chișinău-București. Cursa Chișinău-București de la ora 05:25 a fost anulată.

Cât despre sosiri, tabloul online al Aeroportului Internațional Chișinău arată în modul următor. Cursa Dublin-Chișinău, care urma să aterizeze la04.30, a ajuns în Moldova abia la 05:23 La fel, a întârziat încă o cursă Dublin-Chișinău. Între timp, cursa Sharm El Sheikh-Chișinău, ar urma să aterizeze cu jumătate de oră mai târziu, decât ora programată.

Situația este mai gravă în privința cursei Yerevan-Chișinău, planificată pentru ora 13:00. Avionul va ateriza în capitala Moldovei abia la 15:30.

 

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE