25.5 C
Chișinău

Moldovean de 37 de ani, extrădat din Italia. A fost condamnat de două ori pentru violență față de soția sa

Un moldovean de 37 de ani, care locuia în Italia și a fost judecat anterior pentru violență împotriva soției sale în vârstă de 36 de ani, a fost extrădat în Republica Moldova. Informația a fost raportată de poliția italiană, care a precizat că bărbatul a fost expulzat din țară din motive de siguranță publică, scrie newsmaker.md.

Moldoveanul a venit pentru prima dată în Italia în 2007, iar ulterior a obținut permis de ședere. Oamenii legii italieni au declarat că, de la începutul relației conjugale, bărbatul a avut întotdeauna o atitudine geloasă față de soția sa, care, la fel, este cetățeancă a Republicii Moldova. Începând cu 2016, bărbatul a devenit extrem de gelos și obsesiv, controlându-i mereu cunoștințele și mișcările.

De-a lungul timpului, bărbatul și-a bătut și agresat sexual soția de mai multe ori. Pentru acest lucru a fost judecat de două ori: în 2018 a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, iar în 2022 la doi ani și două luni de pușcărie. La începutul lunii ianuarie 2024, bărbatul a fost eliberat din închisoare și apoi extrădat în Republica Moldova din motive de siguranță publică.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE