25.5 C
Chișinău

Începând de azi și până într-a doua zi de Crăciun, transportul public din Chișinău va circula în regim special

Transportul public municipal care traversează Piața Marii Adunări Naționale va circula în regim special azi, 6 ianuarie, în intervalul orelor 14.00 – 23.30, în contextul manifestărilor cultural-artistice consacrate sărbătorilor de iarnă din centrul capitalei. Troleibuzele și autobuzele, care traversează PMAN, vor fi redirecționate pe străzile adiacente, scrie deschide.md.

Potrivit municipalității, rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe str. București (tur-retur). Troleibuzele de pe ruta nr. 4 va circula spre sectorul Buiucani pe str. Ciuflea, str. București, iar spre sectorul Botanica, de pe str. Vasile Lupu pe str. A. Mateevici și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 34 vor circula spre sectorul Centru pe str. A. Șciusev, str. București, iar spre comuna Trușeni, de pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. București, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Tot azi, 6 ianuarie 2024, activitatea troleibuzului turistic se suspendă.

Autobuzele de pe ruta nr. 5, vor circula în tur pe traseul stabilit, iar retur, de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Autobuzele de pe ruta nr. 9, în tur, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni și în continuare pe traseul stabilit, iar în retur, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 11, vor circula în tur-retur, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Autobuzele de pe ruta nr. 26, în tur, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni și în continuare pe traseul stabilit. În retur, pe traseul stabilit. Totodată, autobuzele de pe ruta nr. 46, vor circula în tur, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar în retur, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Pe data de 8 ianuarie, troleibuzele vor circula conform orarelor zilelor de duminică, iar în periodata 07-08 ianuarie, autobuzele vor circula conform orarelor zilelor de sărbătoare. Acestea pot fi accesate pe site-ul întreprinderii.

Totodată pentru data de 7 ianuarie se suspendă ruta suburbană de autobuz nr. 12 iar pe data de 08 ianuarie se suspendă activitatea rutelor suburbane de autobuz nr. 12, 21 și 36. Personalul liniar va fi la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații suplimentare despre traseul rutelor de transport public.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE