10 C
Chișinău

A promis să reînmatriculeze mașina: Un polițist din cadrul IP Strășeni, cercetat pentru trafic de influență | VIDEO

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni este cercetat de CNA pentru trafic de influență. Acesta ar fi pretins bani de la un bărbat cu promisiunea că poate influența anumiți funcționari ai Agenției Servicii Publice pentru a-i reînmatricula mașina.

Prorpietarul automobilului l-a denunțat însă pe omul legii la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului de Interne, iar pe baza lor CNA a pornit o cauză penală și a efectuat percheziții la domiciliul și în automobilul bănuitului.

De la fața locului au fost ridicați bani, copiile actelor necesare pentru reînmatricularea mijlocului de transport și telefonul mobil al suspectului.

Am telefonat la Inspectoratul de Poliție din Strășeni pentru detalii, dar ofițerul de presă al instituției, Mariana Evidenco, ne-a spus că nu știe nimic despre acest caz. Comunicatorii Centrul Național Anticorupție nu ne-au răspuns la apeluri pentru a ne spune ce sumă de bani a fost cerută de la denunțător.

Polițistul este cercetat în stare de libertate, iar urmărirea penală se desfășoară sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Chișinău.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE