12.2 C
Chișinău

Pentru prima dată în istoria sportului ecvestru din Republica Moldova, călăreața Alice Glinca va participa la Jocurile Olimpice din Paris 2024 | VIDEO

Pentru prima dată în istoria sportului ecvestru din Republica Moldova, călăreața Alice Glinca va participa la Jocurile Olimpice din Paris 2024. Despre asta se spune pe site-ul oficial al Federației Ecvestre din Republica Moldova.

În postare se menționează că ”Aceasta este o mare realizare în istoria sportului ecvestru din țară. În ciuda unei competiții foarte puternice, Alice și-a câștigat și și-a păstrat locul în clasamentul olimpic. Această victorie a lui Alice, obținută prin ani de antrenament asiduu, muncă necruțătoare și măiestrie înaltă, a adus o bucurie imensă întregii comunități sportive moldovenești” se mai spune în mesajul Federației Ecvestre.

Până în prezent, șapte sportivi au reușit să se califice la Jocurile Olimpice care vor avea loc anul acesta în Paris. Este vorba despre Dan Olaru, Daniela Cociu, Maria Olărașu, Serghei Tarnovschi, Anastasia Nichita, Irina Rângaci și Alice Glinca.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE