3.2 C
Chișinău

Captură impresionantă la vamă: Peste 23 de kg de pastile psihotrope, ascunse în cutii de cafea și produse de îngrijire pentru corp | VIDEO

Peste 23 de kilograme de pastile disimulate și tăinuite într-un bagaj neînsoțit, presupuse a fi psihotrope, au fost depistate de vameșii de la Costești împreună cu chinologi, dar și cu ajutorul patrupedului „Vert” din cadrul Serviciului Vamal.

Potrivit unui comunicat al instituției, documentat în cazul transportării ilicite a substanțelor interzise este un șofer moldovean în vârstă de 53 de ani. Cazul a fost înregistrat în seara de 3 ianuarie la ieșire din țară, după efectuarea controlului vamal al unui autocar de
model „Mercedes Tourismo”, care efectua cursa regulată Moldova-Cehia, transportând pasageri și colete neînsoțite.

Urmare a controlului detaliat, în interiorul bagajului au fost depistate pastilele presupuse a fi psihotrope, ascunse în 21 de pachete de boabe de cafea, în 10 cutii de bețișoare aromatizate și în 2 cutii de produse de îngrijire pentru corp.

Substanțele interzise au fost ridicate și transmise spre expertizare, mijlocul de transport cu pasagerii și-au continuat calea, iar investigațiile pe caz continuă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE