18.3 C
Chișinău

Alexei Sotnic, soțul purtătoarei de cuvânt a Maiei Sandu, numit șef la combinatul de vinuri Mileștii Mici

Alexei Sotnic, soțul purtătoarei de cuvânt a Maiei Sandu, Irina Gotișan, a fost numit noul șef la combinatul de vinuri Mileștii Mici, scrie Bani.md.

„Este important să menționăm că datorită fostului administrator au început a fi înregistrate succese, dar cum dumnealui a primit un vot important de încredere de la cetățeni, acum are o misiune nobilă în care îi urăm succese. Cum lucrurile bune nu trebuie să se oprească, am făcut alegerea strategică de a promova un lider din interiorul întreprinderii care cunoaște cultura organizațională și procesele, cunoaște tehnologiile moderne de dezvoltare a pieței, și are capacități manageriale necesare. Contăm pe experiența practică a noului administrator și suntem deschiși, ca fondatori, pentru a oferi suport la nevoie” – a remarcat Roman Cojuhari, directorul APP.

Alexei Sotnic a activat la întreprindere „Mileștii Mici” în poziția de șef al departamentului marketing și vânzări începând cu anul 2018.

În ultima declarație de venit a Irinei Gotișan-Sotnic pentru anul 2022, Alexei Sotnic a avut un salariu de la Mileștii Mici de circa 134 de mii de lei, circa 11 mii de lei lunar.

Ultimul raport al companiei relevă că a avut un profit infim, de 2,2 milioane de lei, cu 70% mai mic în anul 2022 față de anul precedent. Cifra de afaceri a constituit 37,8 milioane de lei, comparativ cu 39 milioane de lei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE