22.2 C
Chișinău

Tragedie în familia unor moldoveni, stabiliți în Italia. Copilul său de doar 8 ani a decedat, după ce s-a simțit rău acasă

O familie de moldoveni stabiliți în localitatea italiană Lido di Venezia din provincia Veneția a avut parte de un sfârșit de an extrem de dureros și tragic, după ce băiețelul lor, în vârstă de numai 8 ani, a murit la spital după ce a început să se simtă rău acasă.

Conform cotidianului Venezia Today, citat de Rotalianul, numele micuțului este Mattia și este cel mai mare dintre cei trei copii ai antreprenorului moldovean care activează în sectorul construcțiilor, Vitalie Coadă, o persoană foarte cunoscută și respectată în provincia Veneția.

Copilul s-a simțit rău în noaptea de miercuri spre joi, 28 decembrie 2023, fiind inițial dus la centrul de prim ajutor din Lido di Venezia, apoi transferat la Spitalul Civil din Veneția. Din nefericire, medicii nu au reușit să îi salveze viața, băiețelul decedând în timpul spitalizării, în cursul zilei de joi.

Medicul legist de la Spitalul Santi Giovanni e Paolo din Veneția va fi cel care va efectua toate examinările necesare pentru a determina cauzele decesului subit al copilului.

Conform sursei citate, înmormântarea va avea loc la cimitirul din Lido.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE