18.3 C
Chișinău

„O frumusețe de nedescris”. În noaptea dintre ani, Taraclia a întâmpinat oaspeții orașului cu lumini de sărbătoare, brad frumos împodobit și concert cu participarea legendarei trupe Arabesque | VIDEO

În noaptea de Revelion, autoritățile din Taraclia au pregătit un program festiv pentru locuitorii și oaspeții orașului – cu Moș Crăciun, atracții și cadouri gratuite. Surpriza serii a fost legendara trupă Arabesque. Totodată, spectatorii s-au bucurat și de reprezentația interpretul kârgâz Amir Batabaev, cunoscut sub numele scenic de Amirchik, dar și de multe alte surprize.

În noaptea dintre ani, Taraclia a întâmpinat oaspeții și locuitorii orașului cu lumini de sărbătoare, brad frumos împodobit și atracții gratuite.

„După aceste tobogane, este ușor să simți starea de spirit de Anul Nou, tai și salate împreună cu mama pe fundal muzical, în general, starea de spirit de Anul Nou este până dimineața. Nu avem astfel de atracții în satul nostru, așa că în fiecare an când autoritățile încearcă pentru copii, este plăcut atât pentru părinți, cât și pentru copii. Ceva din Anul Nou rămâne în amintiri, deși nu este zăpadă, dar starea de spirit este”.

„Oamenii se așteaptă întotdeauna la ceva bun de la Anul Nou. Fiecare visează mereu și, cred, speră la ce este mai bun.
– Atmosfera ajută?
– Desigur, atmosfera, desigur, ajută, frumusețea este de nedescris”.

„Este o mare bucurie pentru copii, sunt foarte fericiți. Venim aici aproape în fiecare seară. Totul va fi așa pe tot parcursul lunii ianuarie, vom continua să încercăm să venim în fiecare seară”.

„Am venit împreună cu nepoata mea la atracțiile, la care au participat și locuitorii localităților din apropiere. Iată-o se distrează la carusel. Acesta nu este primul an în care primarul nostru organizează gratuit astfel de atracții. Îi suntem foarte recunoscători pentru asta”.

O surpriză specială pentru invitați a fost atunci când a urcat pe scenă legendara trupă Arabesque.

Primarul orașului, Veaceslav Lupov, a urat tuturor succes în anul următor și a dat asigurări că autoritățile locale vor face tot posibilul pentru ca viața locuitorilor din Taraclia să fie și mai bună în anul 2024.

VEACESLAV LUPOV, primarul orașului Taraclia: „Cel mai important lucru pe care vreau să-l urez și pe care mi l-am dorit mereu în ultimii ani, este sănătate, un cer liniștit deasupra noastră, doar atunci vom fi fericiți și totul va fi bine”.

La miezul nopții au fost lansate focuri de artificii, care au luminat orașul.

Ulterior, pe scenă a urcat renumitul interpret kârgâz Amirchik, care a cântat pentru cei adunați la seara festivă.

Orașelul de iarnă din piața centrală din Taraclia va fi deschis zilnic până pe 14 ianuarie. Toate atracțiile de acolo sunt absolut gratuite.

Am încercat să aflăm cu cât au fost achitați cei care prestează atracțiile și cât a costat concertul de Revelion, dar primarul din Taraclia, Veaceslav Lupov, nu a răspuns apelurilor noastre. Anterior, acesta a declarat că atrage fonduri de la sponsori pentru a finanța proiecte sociale și de infrastructură.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE