8.2 C
Chișinău

Cozi kilometrice și regim sporit la vama Leușeni-Albița: Sute de mașini au așteptat astăzi pentru a putea ieși din țară. Ce spune Poliția de Frontieră | VIDEO

Cozi kilometrice și regim sporit la vama Leușeni-Albița. Sute de mașini așteptau în această după-amiază pentru a putea ieși din țară. Potrivit ofițerului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, motivul ar fi că cei care au venit în Republica Moldova la începutul lunii decembrie, acum pleacă înapoi în UE.

RAISA NOVITCHI, ofițer de presă: „La ora actuală este trafic intensiv la trecerea de frontieră Leușeni-Albița. Sensul de ieșire din Republica Moldova, intrarea în România se lucrează pe 7 benzi de circulație, 5 conform direcției de deplasare și alte 2 pe sens opus. Se lucrează la capacitate maximă, sunt mai mulți polițiști de frontieră la linia de control deschise suplimentar piste de control și alte măsuri care se necesită în dependență de situație”.

În jurul orei 16, Novițchi menționa că la punctul de trecere erau aproximativ 100 de autoturisme ce urmau a fi verificate.

Doar ieri, în punctul de trecere a frontierei Lușeni, fluxul traversărilor a constituit 3 811 traversări persoane.

Poliția de Frontieră recomandă călătorilor, din timp, să opteze și pentru alte puncte de trecere a frontierei: Leova-Bumbăta, Cahul-Oancea și Lipcani-Rădăuți-Prut”.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE