21.6 C
Chișinău

Avion Japan Airlines în flăcări pe pista aeroportului din Tokyo. Toate cele 379 de persoane aflate la bord au fost salvate

Un avion al companiei aeriene Japan Airlines a luat foc pe pista aeroportului Haneda din Tokyo, informează BBC, citat de Digi24.RO.

ACTUALIZARE 12:05 Cinci din cei șase membri ai echipajului avionului Gărzii de Coastă care s-a ciocnit de cursa Japan Airlines sunt „de negăsit”, informează NHK, preluată de Sky News. Un membru al echipajului a reușit să se salveze.

ACTUALIZARE 11:53 Toate cele 379 de persoane aflate la bord – echipaj și pasageri – au fost salvate, informează televiziunea japoneză NHK.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Avionul era în flăcări în momentul aterizării. Avionul, cu peste 300 de pasageri la bord, s-a ciocnit cel mai probabil cu o aeronavă a Gărzii de Coastă, informează televiziunea japoneză, citată de Reuters.

Imagini transmise de postul local NHK arată flăcări ieșind de la geamurile avionului și de dedesubtul acestuia. Pista aeroportului a fost și ea cuprinsă de flăcări.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE