18.3 C
Chișinău

„Șoferul” lui Moș Crăciun, amendat la Tiraspol: A pus pe jar poliția, cu un BMW fără numere, zburând la roșu

Un BMW fără numere de înmatriculare, care se deplasa haotic pe străzile din Tiraspol, a fost observat de echipajul de intervenție al unei companii de securitate privată, care a pornit urmărirea. După ce a încălcat mai multe reguli de circulație, au intervenit și polițiștii, care au reușit să stopeze mașina suspectă, scrie unimedia.info.

BMW-ul, cu plăcuțele de înmatriculare scoase, condus de un tânăr de 19 ani, circula haotic pe una dintre străzile centrale ale orașului Tiraspol. Incidentul s-a produs în jurul miezului nopții, pe 27 decembrie.

După ce a încălcat regulamentul circulației rutiere rutier, zburând la roșu de mai multe ori, BMW-ul a fost observat de un echipaj al unei companii de securitate privată, care a pornit urmărirea acestuia. La somațiile echipajului de a se opri, șoferul a accelerat și mai tare.

Polițiștii, care au pornit și ei urmărirea, au reușit să oprească, în cele din urmă, automobilul. Lângă șofer, pe bancheta din față, se afla un bărbat, îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun.

Șoferul s-a ales cu o amendă de peste 2 mii de ruble, pentru 7 încălcări, surprinse de camerele video instalate în oraș.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE