22.2 C
Chișinău

Traficul rutier pe podul Mihai Viteazul, de sâmbătă, parțial suspendat. Cât va dura restricționarea

Primăria Municipiului Chișinău informează că, în perioada 30.12.2023-31.07.2024 va fi suspendat parțial traficul rutier, pe benzi, pe podul de pe strada Mihai Viteazul, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație din cadrul proiectului „Reparația podului rutier amplasat pe str. Mihai Viteazul”, scrie Unimedia.INFO.

„O dispoziție în acest sens a fost emisă de Primăria Chișinău.

Potrivit documentului, antreprenorul care execută lucrările, se obligă să instaleze indicatoarele rutiere și îngrădirile necesare, în conformitate cu schema coordonată cu Direcția de poliție a municipiului Chișinău.

De asemenea informăm că în perioada: 30.12.2023-31.03.2024 va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Albișoara, direcția spre bd. Grigore Vieru, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație din cadrul proiectului „Reparația podului rutier amplasat pe str. Mihai Viteazul”.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă”, se arată în comunicatul emis de responsabilii de la Primăria Chișinău.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE