17.7 C
Chișinău

Poliția de Frontieră are un nou șef. Cine este Ruslan Gălușca și ce avere a declarat?

Ruslan Gălușca a fost desemnat în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. O decizie în acest sens a fost aprobată pe 29 decembrie la ședința cabinetului de miniștri, scrie Newsmaker.MD.

Gălușca a fost desemnat șef la Poliția de Frontieră din data de 29 decembrie.

Potrivit ministrului de Interne Adrian Efros, Gălușca activează în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră începând cu anul 2009. În această perioadă a ocupat diverse funcții, inclusiv de conducere, în domeniul asigurării securității frontierei de stat, combaterii imigrației ilegale și criminalității transfrontaliere, prevenirii și combaterii eficientă a migrației ilegale și a infracțiunilor transfrontaliere. Și-a făcut studiile în cadrul Institului militar al forțelor armate Academia de Studii Economice din Moldova.

Potrivit declarației de avere, Gălușca a ridicat în 2022 un salariu de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră în sumă de 21 1769.40 MDL, de la Direcția regională Est – 101 442.53 MDL și MAIB – 76 094 MDL. A indicat în declarația de avere o casă de locuit, dobândită în 2022, și un autoturism Skoda Superb – dobândit în 2018 – în valoare de 9 500 EUR.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE