17.7 C
Chișinău

Surpriză de neuitat pentru vizitatorii mici ai parcului Valea Morilor din Capitală: Moș Crăciun pe barcă, cadouri, cântece, dansuri și invitații de a vizita OrheiLand | VIDEO

Moș Crăciun pe barcă. Un astfel de tablou neobișnuit a putut fi văzut în Parcul Valea Morilor din Capitală. Surpriza pentru copii a fost pregătită de compania de avocatură Aureliu Colenco împreună cu Fundația de caritate Miron Șor. Puștii veniți la serbare au primit cadouri, iar încă unul dintre oaspeți i-a invitat să viziteze gigantul parc de distracții din Moldova.

Cântece, dansuri dar și voie bună – într-o astfel de atmosferă s-a desfășurat, în parcul capitalei Valea Morilor, festivitatea prilejuită de sărbătorile de iarnă. Una dintre surprize a fost apariția lui Moș Crăciun pe apă.

Rolul moșului cu barbă albă l-a jucat celebrul avocat Aureliu Colenco, tot el fiind organizatorul acestui eveniment, împreună cu Fundația de caritate ”Miron Șor”.

AURELIU COLENCO, avocat: „Acel Moș Crăciun care acum este ocupat, se află printre nămeți, mi-a ordonat să îi felicit pe copii de pe apă. Le doresc tuturor copiilor Moldovei pace, fericire, să aibă parte de educație, căldură și dragoste”.

Cei care s-au alăturat petrecerii spun că surpriza le-a plăcut foarte mult. Ei s-au distrat cu Moș Crăciun și alte personaje de poveste, și, în plus, au primit daruri.

„Cea mai minunată sărbătoare. Mulțumim, noi suntem foarte recunoscători, am primit un amalgam de emoții. Organizatorului îi spunem un mare mulțumesc, pentru ca să inventezi așa ceva trebuie foarte tare să te strădui. Pur și simplu, am ieșit la primblare în parc, dar am avut așa o bucurie”.

„Moș Crăciun e uimitor. Sărbătoarea e plină de energie, veselie, eu cred că copiilor le-a plăcut. Este neobișnuit, pentru țara noastră în primul rând. E super! Felicitări tuturor cu ajunul sărbătorilor”.

„Pe noi ne-au strâns, ne-au organizat. Moș Crăciun foarte tare ne-a uimit, este neobișnuit și copiilor le place”.

Surprizele nu s-au oprit aici. Mascota Orheilandului, Mister Orhy, a sosit la Chișinău și i-a invitat pe copii și pe părinții lor la Orhei, în giganticul parc de distracții din Moldova.

„Am venit din Orhei să felicit copilașii cu sărbătorile care vin. Să oferim un dar, o bucurie, pentru părinții lor”.

Pentru data de 31 decembrie în Orhei a fost pregătit un program special de Anul Nou.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE