10 C
Chișinău

Fosta ministră a Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, revine în Guvern. Ce funcție ar urma să ocupe aceasta | VIDEO

Fosta ministră a Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, revine în Guvern. Începând cu 9 ianuarie, ea va ocupa fotoliul de secretar general adjunct al Executivului. Decizia a fost luată în debutul ședinței Cabinetului.

Când a propus această candidatură, Artur Mija, secretarul general al Guvernului, a declarat că Dabija este magistru în drept, are o experienţă de 18 ani în administraţia publică centrală, a activat în diverse proiecte de asistenţă externă implementate de către Banca Mondiala, USAID, UNDP, iar acum este expert în cadrul Misiunii Înalţilor Consilieri ai UE pentru Republica Moldova.

Amintim că, după ce în iulie, a demisionat din funcţia de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, a revenit în această instituţie în calitate de secretar general de stat, dar la două zile distanță a plecat din nou, fără să menționeze motivele.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE