11.2 C
Chișinău

Tragedie la Căușeni: Un minor a fost găsit strangulat în propria-i casă

Încă o tragedie la Căușeni. La numai trei zile de la suicidul unui minor, un alt băiat de 17 ani a fost găsit strangulat în propria-i casă. Minorul fără suflare a fost descoperit chiar de mama acestuia ieri seara. Poliția nu a găsit nicio scrisoare de adio și investighează dacă ar exista vreo legătură între cele două cazuri de suicid, ambii minori fiind elevi la același liceu din Căușeni, transmite deschide.md.

Potrivit sursei, băiatul a fost descoperit la data de 23 decembrie către orele 23.20 minute la etajul doi al casei înc are locuia cu familia sa. Mama băiatului a apelat serviciul de urgență. Medicii de la ambulanță au constat decesul copilului.

Coincidență sau nu, dar băiatul învăța în același liceu din oraș în care studia și copilul de 14 ani care și-a luat viața acum trei zile. Nu se știe însă dacă gestul copilului ar fi avut sau nu vreo legătură cu școala, asta pentru că până în dimineața zilei de duminică polițiștii nu găsiseră încă nici o scrisoare de adio.

Băiatul de 17 ani făcea parte dintr-o familie bună care nu ducea lipsuri. Minorul va fi înmormântat astăzi, precizează sursa citată.

Acum trei zile alt băiat de 14 ani din Căușeni a fost găsit strangulat într-o anexă a casei.

Poliția din Căușeni a ridicat pe alertă mai multe organe de control pentru a verifica dacă cele două cazuri ar avea vreo legătură între ele. În ambele cazuri oamenii legii au ridicat computerele și telefoanele copiilor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE