37.7 C
Chișinău

Un bărbat în etate dat în căutare de către rude, descoperit în zona de frontieră

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Cișmichioi au depistat un bărbat, deținător al dublei cetățenii (RUS/USA) în vârstă de 74 ani, care era anunțat în căutare de către rudele acestuia din Statele Unite ale Americii. Despre dispariția bărbatului a fost anunțată Poliția de Frontieră în dimineața de 14 decembrie 2023, iar descoperit de patrulă în aceeași zi noaptea, în preajma localității Etulia, raionul Vulcănești.

Din informațiile preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul a ajuns în Republica Moldova pe cale aeriană la data de 3 decembrie curent din SUA, iar o zi mai târziu acesta nu a mai răspuns la apeluri.

Operativ au fost informate subdiviziunile pe diferite segmente de frontieră în vederea depistării persoanei în cauză. În preajma localității Etulia, polițiștii de frontieră au descoperit bărbatul la volanul unui mijloc de transport procurat recent în Republica Moldova.

Acesta a fost adăpostit la sediul SPF Cișmichioi până la venirea rudelor aflate pe teritoriul țării, inclusiv anunțate și cele din SUA despre găsirea lui.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE