17.7 C
Chișinău

Cer înnorat și posibile ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi

Moldova se confruntă, astăzi, cu o vreme predominant înnorată, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit cu nori în mare parte, cu o posibilitate de precipitații spre seară, scrie Unimedia.INFO.

Ziua de astăzi va aduce temperaturi care variază între 1.8 și 5.7 grade Celsius. În timp ce soarele răsare la ora 7:44, temperaturile vor fi mai scăzute, urmând să crească treptat pe parcursul zilei.

În jurul prânzului, vremea va rămâne uscată, cu cerul acoperit, iar temperaturile vor atinge valori de până la 5 grade Celsius. Spre seară, probabilitatea de precipitații va crește ușor, iar la apus, la ora 16:16, se pot aștepta condiții de ploaie slabă, cu temperaturi în jurul valorii de 5 grade Celsius.

Pentru ziua de mâine, temperaturile vor fi într-o ușoară creștere, cu maxime ce vor atinge 9.2 grade Celsius și minime de 5.9 grade. Vremea va rămâne în general uscată, cu o probabilitate redusă de precipitații și doar o oră de ploaie prevăzută.

Poimâine, temperaturile vor continua să crească, ajungând la o maximă de 10.5 grade Celsius, mai cald decât în ziua precedentă, și o minimă de 3.6 grade. Se preconizează o zi fără precipitații, cu cer predominant noros, ceea ce ar putea oferi condiții de drum mai bune pentru șoferi.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE