17.7 C
Chișinău

Meteorologii ne promit cer înnorat și vreme calmă. Ce temperaturi vor fi duminică

Astăzi, Moldova se va bucura de o zi predominant înnorată, cu o tendință generală de vreme stabilă, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat, preluat de Unimedia.INFO.

Cerul va fi acoperit de nori, iar posibilitățile de precipitații vor fi minime, marcând o zi liniștită din punct de vedere meteorologic. Ziua de astăzi se caracterizează printr-o vreme rece, cu temperaturi care vor varia între un minim de -0.5 grade Celsius în timpul dimineții și un maxim de 2.5 grade Celsius în orele după-amiezii.

Pentru ziua de mâine, se preconizează o creștere a temperaturilor comparativ cu astăzi, cu maxime ce vor atinge 6.7 grade Celsius și minime de 1.3 grade. Vremea va fi mai umedă, cu o probabilitate crescută de precipitații și se așteaptă până la 4 ore de ploaie ușoară.

Poimâine, temperaturile vor continua să crească, ajungând la un maxim de 10.4 grade Celsius, cu un minim nocturn de 6.9 grade, indicând o zi mai caldă decât mâine și astăzi. Deși se menține o probabilitate de precipitații de 23%, nu se așteaptă ploi semnificative, cu ore de precipitații rămânând la zero.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE