12.2 C
Chișinău

Vandalism într-o subterană din Chișinău. Trei panouri artistice cu Tel Aviv au fost furate. Reacția autorităților și a poliției | VIDEO

Act de vandalism în una din subteranele capitalei. Persoane necunoscute au furat mai multe panouri instalate în trecerea subterană. Despre cele întâmplate, ne-a relatat, un urmăritor fidel al Canal 5. la adresa redacției noastre.

Potrivit sursei, este vorba despre pasajul pietonal din bd. Dacia, intersecție cu bd. Decebal, care a fost denumit „Tel Aviv”.

În imaginile expediate se poate observa că lipsesc imaginile din vitrinele Light-Box.

Reprezentanții preturii sectorului au declarat, drept reacție că au sesizat poliția despre dispariția a 3 panouri artistice pentru a identifica și a trage la răspundere făptașii.

De cealaltă parte, Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei, a declarat pentru noi că, oamenii legii nu au fost sesizați despre acest caz. Dar, va documenta cazul și va veni ulterior cu o poziție.

Iar Lilian Moldovanu, șeful Secției Urbanism și Arhitectură a Preturii Botanica din Capitală, a zis că nu știe despre acest incident. Este acum într-o ședință și a rugat să îl telefonăm mai târziu.

Amintim că subterana în cauză a fost inaugurată la sfârșitul lunii mai a acestui an. Costul proiectului este de 10 milioane de lei, dintre care 9 milioane au fost alocați de municipalitate, iar un milion de lei au fost donați de partenerii din municipiul Buzău.

Menționăm că în capitală au fost renovate mai multe pasaje subterane, fiecare din ele fiind amenajate cu imagini și texte curioase despre diverse orașe vestite din lume.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE