17.7 C
Chișinău

Un Linkoln, făcut zob, după ce a derapat de pe traseu și a zburat într-un copac, la Călărași: Șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului | FOTO

Un bărbat de 33 de ani a fost transportat la spital, după ce Linkoln-ul pe care îl conducea a derapat de pe traseu și a zburat într-un copac. Accidentul a avut loc ieri seara, 15 decembrie, pe traseul R-1, scrie unimedia.info.

„Polițiștii din Călărași au fost sesizați în seara zilei de 14 decembrie precum că, pe traseul Chișinău – Ungheni s-a produs un accident rutier.

Preliminar s-a stabilit că, un automobil de model Lincoln, fiind condus de un bărbat de 33 ani, locuitor al raionului Orhei, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la spitalul raional Călărași. Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0,00 mg mg/l alcool în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat pentru UNIMEDIA, ofițera superioară de presă a IP Călărași, Cristina Vicol.

 

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE