31.6 C
Chișinău

Tragedie în raionul Rezina: O fetiță de 2 anișori a murit după ce a căzut în cratița cu apă fierbinte

O fetiță de doi ani a căzut de pe lejancă în cratița plină cu apă fierbinte care era pe plită, în timp ce se juca cu frații mai mari. Când s-a produs tragedia, mama se afla în curtea casei întinzând rufe pe culme. Tragedia s-a întâmplat în satul Tarasova din raionul Rezina pe 11 decembrie, transmite RezinaÎnObiectiv.

Potrivit lui Artin Boris, șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Rezina, mama fetiței este singură având la întreținere trei copii, fiind cu grad de dizabilitate accentuată.

„Fetița s-a ales cu arsuri mari, pe partea stângă a corpului. Mama a încercat să-i acorde primul ajutor medical, refuzând să cheme ambulanța. Pe 12 decembrie fetița a decedat. Mama a solicitat ajutorul unor vecini care au chemat ambulanța. Conform legii 140 art. 4, a fost luată decizia ca cei doi copii să fie plasați de urgență la Centrul de plasament temporar al copiilor din satul Pripiceni-Răzeși”, ne-a relatat Artin Boris.

„Corpul neînsuflețit al fetiței a fost dus direct la secția de morfologie, unde medicul legist examinează cazul”, ne-a confirmat administrația Spitalului raional Rezina.

Elena Băetrău, ofițerul de presă din cadrul IP Rezina, a declarat că poliția a fost anunțată pe data de 12 decembrie. Pe acest caz s-a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Deocamdată nu a putut să ne ofere mai multe detalii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE