12.2 C
Chișinău

Noi detalii despre fetița din Rezina, căzută într-o cratiță cu apă fierbinte. Mama ar fi evitat să cheme ambulanța | VIDEO

Tragedie în satul Tarasova din raionul Rezina. O fetiță de doi ani a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă fierbinte, în timp ce se juca cu frații mai mari. Când nenorocirea s-a produs, mama se afla în curtea casei unde întindea hainele pe sfoară. Elena Băetrău, ofițerul de presă din cadrul IP Rezina ne-a spus că poliția a fost anunțată pe data de 12 decembrie despre acest caz. 

ELENA BĂETRĂU, ofițer de presă din cadrul IP Rezina: „Noi avem înregistrat un astfel de caz, însă colegii noștri la momentul de față investighează și stabilesc toate circumstanțele pe cazul dat.  La momentul de față nu am careva detalii”.

Am telefonat la Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei din Rezina pentru a afla mai multe detalii, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Pentru portalul local de știri rezinaobiectiv.md, Boris Artin, șeful instituției, a spus că „Fetița s-a ales cu arsuri mari, pe partea stângă a corpului. Mama a încercat să-i acorde primul ajutor medical, refuzând să cheme ambulanța. Pe 12 decembrie fetița a decedat. Mama a solicitat ajutorul unor vecini care au chemat ambulanța. Conform legii 140 art. 4, a fost luată decizia ca ceilalți doi copii ai femeii să fie plasați de urgență la Centrul de plasament temporar al copiilor din satul Pripiceni-Răzeși”, a declarat acesta.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE