36.2 C
Chișinău

Alertă teroristă în Parlamentul European de la Strasbourg. S-a emis alertă de contaminare a sticlelor cu apă

Europarlamentarii și personalul Parlamentului European au fost avertizați să nu bea din sticlele de apă distribuite în clădirea instituției de la Strasbourg, fiind o suspiciune că sunt „contaminate”. Totodată, în cursul dimineții, potrivit informațiilor Digi24.ro, a fost dată o alertă de terorism la subsolul clădirii Parlamentului.

„Se suspectează contaminarea apei în sticlele de apă distribuite în Hemicycle și în birourile Președinției astăzi, 14/12/2023, la STRASBOURG.

Vă rugăm să nu beți din sticlele de apă în incinta Parlamentului European din Strasbourg. În caz de expunere: instrucțiuni detaliate vor fi trimise prin e-mail. În caz de urgență medicală, contactați 85112. Autoritățile Naționale au fost informate. Echipele de siguranță/răspuns la incident sunt în curs de intervenție”, arată un comunicat al Parlamentului European.

Conform surselor Digi24.ro, eurodeputații au fost redirecționați la o altă intrare în clădire pentru controale suplimentare. De asemenea, dimineață, a fost o alertă de terorism în parcarea de la nivelul minus 3 din clădire.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE