17.7 C
Chișinău

Un autocamion fără marfă, luat la verificări. Vameșii de la Leușeni au găsit grame de substanță vegetală „cu miros înțepător”

Șoferul unui autocamion a fost găsit, la vama Leușeni, cu substanță vegetală asemănătoare canabisului. Inițial, bărbatul a spus vameșilor că nu transportă bunuri necesare a fi declarate. Totuși, angajații vamali l-au verificat pe șofer. Substanța vegetală a fost găsită în cutia unui telefon mobil. Aceasta a fost ridicată și va fi supusă unei expertize, scrie NewsMaker.MD.

Serviciul Vamal al Republicii Moldova a declarat în dimineața zilei de 10 decembrie că funcționarii postului vamal Leușeni, în conlucrare cu autoritățile de control din România, au supus verificărilor un autocamion de model „Mercedes-Benz Actros” ce se deplasa fără marfă pe ruta Ucraina-Polonia.

Șoferul, un nerezident în vârstă de 47 de ani, a comunicat că nu transportă bunuri necesare a fi declarate. Acționând în baza indicatorilor analizei de risc a fost dispus un control fizic detaliat, iar în rezultat în mijlocul de transport în cutia unui telefon mobil a fost depistată cantitatea de circa patru grame de substanță vegetală de culoare verde, cu miros înțepător, susceptibilă a fi canabis”, au relatat reprezentanții Serviciului Vamal.

FOTO Leușeni: un autocamion fără marfă, luat la verificări. Vameșii au găsit grame de substanță vegetală „cu miros înțepător” 

Potrivit instituției, substanța a fost ridicată și transmisă spre expertizare, iar investigațiile pe caz continuă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE