17.7 C
Chișinău

Crimă teribilă la Hîncești: Doi minori, suspectați că au înjunghiat un bărbat, apoi i-au dat foc, cu tot cu locuință

Doi adolescenți au fost reținuți de oamenii legii, fiind acuzați de omor intenționat. Aceștia ar fi ucis un bărbat, apoi i-au dat foc cu tot cu locuința în care era cadavrul. Minorii au fost reținuți, transmite Unimedia.INFO.

Polițiștii din Hîncești au fost sesizați, în dimineața lui 5 decembrie, despre producerea unui incendiu într-o gospodărie. Pompierii, chemați la lichidarea incendiului, au depistat în casă cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 64 de ani. La examinarea cadavrului, medicul legist a depistat că victima avea mai multe plăgi pe diferite părți ale corpului, provocate de un obiect ascuțit. Polițiștii și procurorii din Hîncești au identificat și au reținut doi minori de 15 și 16 ani. Aceștia ar fi consumat cu victima băuturi alcoolice la domiciliul acestuia, iar la un moment dat, între ei s-ar fi iscat un conflict. Minorii i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu un obiect ascuțit pe mai multe părți ale corpului, după care ar fi incendiat locuința. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebire cruzime.

Minorii au fost reținuți pentru 72 de ore. Potrivit oamenilor legii, aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, fiind anterior condamnați condiționat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE